AB-Türkiye Kültürlerarası Diyalog "Ortaklık ve İşbirliği" İçin Açık Çağrı

Yunus Emre Enstitüsü tarafından Türkiye ve AB’den sağlanan ortak fonla yürütülen AB-Türkiye Kültürlerarası Diyalog (KAD) programı kapsamında Kasım ayı içerisinde bir Ağ Kurma etkinliği düzenlenecektir. Ağ oluşturma etkinlikleri Yunus Emre Enstitüsü ile Türkiye-AB arasındaki kültürel etkileşime katkı sunma amacına ve kapasitesine sahip sivil toplum kuruluşları, üniversiteler ve belediyeler arasındaki iletişimi artırmayı ve bu kurumların ortak proje gerçekleştirme imkân ve kapasitesini artırmayı amaçlamaktadır.  Bu çerçevede “Kültürlerarası Diyalog Ağına” katılmak isteyen sivil toplum kuruluşları, üniversiteler ve belediyeler için bu etkinlik çağrısı yayınlanmıştır.

Çevrimiçi yürütülecek olan etkinlikte, kültürlerarası diyalog alanındaki iyi uygulamalar sunulacak, kültürlerarası diyalog konusunda proje fikirleri tartışılacak ve yeni ortaklıkların kurulması için kurumlar arası iş birliği ortamı sağlanacaktır.

Son başvuru tarihi: 18 Kasım 2020

Detaylar ve Başvuru için tıklayınız.