ARDEB 2021 Yılı 2. Dönem 1001 Projelerinin Bilimsel Değerlendirme Sonuçları Açıklandı!

TÜBİTAK “1001-Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı” kapsamında 2021 yılı 2. döneminde Araştırma Destek Programları Başkanlığı (ARDEB)’na önerilen projelerin bilimsel değerlendirme süreci tamamlanmıştır.

Üniversitemiz Eczacılık Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Kırmızıbekmez’in yürütücülüğünü yapacağı 221Z060 numaralı “Valeriana Phu ve V. Tuberosa Türlerinden Antienflamatuvar ve Sitotoksik Etkili Bileşiklerin Eldesi” başlıklı proje ile Mühendislik Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi İlkem Emrah Nikerel’in yürütücülüğünü yapacağı 221M301 numaralı “Oksijene Hassas Enzimlerin Mikroaerobik Kosullarda Pilot Ölçekte Üretilmesi İçin Karakterizasyon, Optimizasyon ve Ölçek Büyütme Çalışması” başlıklı 2 ayrı proje önerisi desteklenmeye hak kazanmıştır.

Araştırmacılarımızı ve tüm proje ekiplerini tebrik ederiz.

Desteklenmeye hak kazanan projeler listesi için tıklayınız.

Haberin tamamı için tıklayınız.