TÜBİTAK 1001 Projeleri 2019 Yılı 1. Dönem Sonuçları Açıklandı. Yeditepe Üniversitesi’nden 2 Başvuru Destek Almaya Hak Kazandı!

TÜBİTAK Araştırma Destek Programları Başkanlığına (ARDEB) 2019 yılı 1. döneminde önerilen projelerin bilimsel değerlendirmeleri tamamlanmıştır.

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Endüstri ve Sistem Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Dilek Tüzün Aksu ve Genetik ve Biyomühendislik Bölümü Öğretim Üyesi Uzm. Dr. Ezgi Avşar Abdik'e ait 2 proje başvurusu destek almaya hak kazanmıştır.

2019 yılı 2. dönem başvuru sistemi 1 Ekim 2019 tarihi itibarıyla açılacak ve son başvuru tarihi de aynı tarihte TÜBİTAK tarafından duyurulacaktır. Son başvuru tarihi, bir sonraki dönemi beklemeden başvuru yapılan projelerin değerlendirme sürecinin tamamlanacağı 18 Ekim 2019 tarihinden sonra olacaktır.

Öğretim Üyelerimiz ve proje ekiplerini tebrik eder, keyifli ve başarılı bir proje yürütme süreci dileriz.