Yürütücü Kurumları arasında yer aldığımız TÜBİTAK 1004 programı projesi TEKNOFEST'te imzalandı!

TÜBİTAK 1004 Yüksek Teknoloji Platformları programı kapsamında 2021 yılı çağrısı sonrası desteklenmesine karar verilen 12 araştırma programının imza töreni Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa VARANK, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan MANDAL’ın katılımlarıyla TEKNOFEST’te gerçekleşti.

Yeditepe Üniversitesi olarak, Boğaziçi Üniversitesi, Bilkent Üniversitesi, Sabancı Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, Karel Kalıp Sanayi A.Ş. ve ASPİLSAN Enerji ile birlikte yer aldığımız "İnsan Fonksiyonunu Tehdit Eden Zorluklara Karşı Nöroteknolojik Çözümler Platformu” başlıklı proje bu kapsamda TÜBİTAK tarafından desteklenecek olup, proje imzaları  TEKNOFEST İstanbul'da atıldı.

Tüm proje ekipleri ve paydaşlarını tebrik ediyoruz.