2247-C Stajyer Araştırmacı Burs Programı (STAR) – 2024 Yılı Proje Yürütücüsü Çağrısı Açıldı

TÜBİTAK Merkez ve Enstitülerinde yürütülen projeler ile TÜBİTAK tarafından desteklenen araştırma projelerinde veya Yükseköğretim Kurulu’nun araştırma üniversitelerine yönelik başlattığı Araştırma Üniversiteleri Destek Programı (ADEP) tarafından desteklenen araştırma projelerine bursiyer olarak dahil edeceğiniz lise öğrencisi (Genç STAR), lisans öğrencisi (STAR Lisans) ve öğretmenlerin (STAR Öğretmen) Ar-Ge kültürü kazanmaları, araştırma ekosistemine ilk adımı atmaları ve araştırma yapmaya teşvik edilmeleri amacıyla hazırlanan 2247-C Stajyer Araştırmacı Burs Programı (STAR) yeniden çağrıya açılıyor.

2024 yılı çağrısına çıkılacak STAR programı kapsamında proje yürütücüleri projelerinde görev almak üzere aşağıdaki kategorilerde talepte bulunabileceklerdir.

• Genç STAR (  Lise Öğrencisi)
  • STAR Lisans (Lisans Öğrencisi )
  • STAR Öğretmen (Öğretmen)

Buna göre STAR programında başvurular 3 aşamada alınacaktır. STAR Programı 2024 yılı çağrısı başvuru takvimi aşağıdaki gibidir.

Başvuru Başlangıç Tarihi

Başvuru Bitiş Tarihi

1. Aşama

Proje Yürütücüsü Talep Başvurusu