Avrupa Koleji Yüksek Lisans Burs Programı 2022-2023 Akademik Yılı Başvuruları Başladı

Türkiye Dışişleri Bakanlığı Avrupa Birliği Başkanlığı, akademik standardı yüksek ve AB çalışmalarına ilgi duyan Türk öğrencileri 2022-2023 akademik yılı için Avrupa Koleji‘ne ve “Avrupa Koleji Burs Programına” başvurmaya davet ediyor.

Avrupa Birliği Başkanlığı tarafından, özel sektör, sivil toplum kuruluşları, Polonya Dışişleri Bakanlığı ve Avrupa Kolejinin desteğiyle, akademik açıdan başarılı olan, iyi derecede İngilizce ve Fransızca bilen ve Avrupa Birliği alanında yüksek lisans yapmak isteyen öğrencilere 2022-2023 akademik yılı için Avrupa Koleji’nde (College of Europe) burs imkânı sağlanması öngörülmektedir.

2022-2023 akademik yılı burs duyurusu aşağıdaki bağlantıda sunulmuş olup, son başvuru tarihi 19 Ocak 2022 olarak belirlenmiştir.

Sürece ilişkin sorular için avrupakoleji@ab.gov.tr adresiyle iletişime geçebilirsiniz.

Avrupa Koleji hakkında ayrıntılı bilgi www.coleurope.eu adresinden edinilebilir.

2022-2023 akademik yılı burs duyurusu

2022-2023 akademik yılı burs başvuru formu (Word formatı)

Daha detaylı bilgi ve olası güncellemeler için lütfen tıklayınız.