TÜBİTAK ARDEB 1001 Projeleri 2019 Yılı 2. Dönem Sonuçları Açıklandı. Yeditepe Üniversitesi’nden 3 Proje Önerisi Destek Almaya Hak Kazandı!

TÜBİTAK "1001-Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı" kapsamında 2019 yılı 2. döneminde Araştırma Destek Programları Başkanlığı (ARDEB)’na önerilen projelerin bilimsel değerlendirme süreci tamamlanmış, Üniversitemizden 3 başvuru destek almaya hak kazanmıştır.

Yeditepe Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Genetik ve Biyomühendislik Bölümü Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. Dilek Telci TemeltaşDr. Öğr. Üyesi Ayşegül Doğan ve Tıp Fakültesi Fizyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Bayram Yılmaz’ın TÜBİTAK 2019 -2 başvuru döneminde yaptıkları TÜBİTAK-1001 araştırma proje önerileri destek almaya hak kazanmıştır.

Öğretim Üyelerimizi ve proje ekiplerini tebrik eder, keyifli ve başarılı bir proje yürütme süreci dileriz.

1001 projeleri 2020 yılı 1. dönem başvuru sistemi 22 Mayıs 2020 tarihi itibarıyla açılacak ve son başvuru tarihi de TÜBİTAK tarafından aynı tarihte duyurulacaktır.

*1001-Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı detaylı bilgi için tıklayınız.